Benut u kansen en verplichtingen van energiebesparingen?

whitepaper-energiebesparing-praktische-kijk-op-het-energieakkoord
Whitepaper Energiebesparing

In dit whitepaper: Energiebesparing

In dit white paper verduidelijken wij het overheidsbeleid ten aanzien van energiebesparing voor de ondernemer. Wij gaan in op de mogelijkheden voor bedrijven en gemeenten om energiebesparing te versnellen. Wist u bijvoorbeeld dat een MKB ondernemer gemiddeld 30% energie kan besparen door maatregelen te treffen die binnen drie jaar zijn terugverdiend?

Download het whitepaper: Energiebesparing
Kansen en verplichtingen voor bedrijven en gemeenten

  • Dit formulier verzamelt uw naam en e-mailadres zodat wij u aan ons nieuwsbriefbestand toe kunnen voegen. Hiermee houden we u op de hoogte over maatschappelijk verantwoord ondernemen. U leest in onze privacyverklaring alles over hoe wij uw verstuurde gegevens opslaan en beschermen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Energie-audit (EED richtlijn)

De EED-richtlijn moet de in 2007 afgesproken Europese doelstelling van een 20% lager energieverbruik in 2020 helpen realiseren. De regeling bepaalt dat de energie-audit uiterlijk op 5 december 2015 uitgevoerd diende te zijn. Handhaving is in handen van lokale overheden, zij zijn bevoegd om sancties op te leggen als verplichtingen niet worden nagekomen. Veel bedrijven haalden de deadline niet en hebben uitstel aangevraagd.

Bekijk deze en andere inzichten in de whitepaper

logo-250-medewerkers-new

lees ook eens

Begin met typen en druk op enter om te zoeken