Benut u kansen en verplichtingen op gebied van energiebesparing en transitie?

whitepaper-energiebesparing-praktische-kijk-op-het-energieakkoord
Whitepaper Energiebesparing

In dit whitepaper: Energiebesparing – kansen en verplichtingen

In dit whitepaper verduidelijken wij de nieuwste wet- en regelgeving m.b.t. energiebesparing voor ondernemers. Vanaf volgend jaar geldt de Informatieplicht, waardoor er strakker gehandhaafd kan gaan worden. Maar in dit paper gaan wij juist ook in op de mogelijkheden en kansen voor bedrijven en gemeenten om energiebesparing te versnellen.  Cases van bedrijven en gemeenten die laten zien dat het kan!

Download het whitepaper: Energiebesparing
Kansen en verplichtingen voor bedrijven en gemeenten

  • Dit formulier verzamelt uw naam en e-mailadres zodat wij u aan ons nieuwsbriefbestand toe kunnen voegen. Hiermee houden we u op de hoogte over maatschappelijk verantwoord ondernemen. U leest in onze privacyverklaring alles over hoe wij uw verstuurde gegevens opslaan en beschermen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Energie-audit (EED richtlijn)

De EED-richtlijn moet de in 2007 afgesproken Europese doelstelling van een 20% lager energieverbruik in 2020 helpen realiseren. De regeling bepaalt dat de energie-audit uiterlijk op 5 december 2015 uitgevoerd diende te zijn. Handhaving is in handen van lokale overheden, zij zijn bevoegd om sancties op te leggen als verplichtingen niet worden nagekomen. Veel bedrijven haalden de deadline niet en hebben uitstel aangevraagd.

Bekijk deze en andere inzichten in de whitepaper

logo-250-medewerkers-new

lees ook eens

Begin met typen en druk op enter om te zoeken