Whitepaper - Duurzame Mobiliteit in 2020

Benut u kansen en verplichtingen van zakelijk mobiliteit?

Whitepaper - Duurzame Mobiliteit in 2020
Whitepaper Mobiliteit in 2020

In dit whitepaper: Mobiliteit

Er zijn de afgelopen jaren talloze aanbieders opgestaan die u graag helpen om uw mobiliteit duurzamer in te vullen. Een heel goede zaak! Tegelijk is er ook een keerzijde: Bedrijven missen overzicht. Er ontstaat twijfel welke stap het beste is, en welke maatregelen voor dit moment het meest geschikt zijn. Daardoor worden maatregelen uitgesteld of zelfs helemaal niet genomen. Een enorm potentieel aan verduurzaming blijft liggen! En dat kunnen we ons niet langer permitteren.

Download het whitepaper: Mobiliteit
Duurzame Mobiliteit in 2020 volgens 10 koplopers

  • Dit formulier verzamelt uw naam en e-mailadres zodat wij u aan ons nieuwsbriefbestand toe kunnen voegen. Hiermee houden we u op de hoogte over maatschappelijk verantwoord ondernemen. U leest in onze privacyverklaring alles over hoe wij uw verstuurde gegevens opslaan en beschermen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Minder kosten, meer winst en CO2-reductie

Het doel om CO2 te reduceren is in een aantal gevallen een intrinsieke wens van de mobiliteitsmanager, fleetmanager of MVO-manager. In sommige gevallen is er vanuit een certificering, zoals bijvoorbeeld de CO2-prestatieladder, een belangrijke prikkel om te reduceren. In andere gevallen is er een overkoepelende CO2-reductie doelstelling vanuit de directie. Het verduurzamen van de mobiliteit moet daaraan een bijdrage leveren.

Bekijk deze en andere inzichten in de whitepaper

co2 reductie

lees ook eens

Begin met typen en druk op enter om te zoeken